Doen waar je van houdt

 

Je bent  wakker geworden en beseft je ineens dat je iets anders wil doen. Jij wil doen waar je blij van wordt. Dolverliefd zijn op je werk, je collega’s en/of je klanten.  Je wil een bijdrage zijn aan deze wereld. Als je eerlijk bent wil je gewoon iedere dag enthousiast naar je werk gaan. Je wil werk waarvan je zelfs de mindere dingen leuk vindt.

Als ik jou het zou vragen weet eigenlijk heel goed waar je moet zoeken. Waar je hart sneller van gaat kloppen.

Je bent een ongelofelijk gepassioneerd mens. Je doet je werk met alles wat je hebt. Je kan niet eens minder dan 100 procent geven. Daardoor brand je jezelf op waar je nu werkt. Het past niet meer. Je voelt je er niet thuis omdat je niet het beste uit jezelf kan halen. Het voelt te zwaar.

Je wil iets anders. Maar je vind het eng. Het maakt je onzeker.

 • Kan ik het wel?
 • Moet ik niet eerst verder studeren?
 • Zitten ze wel op me te wachten?
 • Ben ik wel van waarde?
 • Moet ik niet gewoon heel dankbaar zijn voor wat ik heb?
 • Moet ik mijn zekerheid wel opgeven?
 • Kan een goed loon en doen wat me blij maakt wel samen gaan?
 • Hoe ‘out of the box’ mag ik denken met mijn carriere switch?

Dus blijf je waar je bent en heb je het gevoel dat je vast zit.
Met je ziel onder je arm. Want je verlangt met heel je hart naar werk die je hart doet juigen.

Mooi mens, vanuit eigen ervaring geloof ik dat alles mogelijk is. In mijn loopbaan heb ik zoveel verschillende dingen gedaan. Begonnen als woonbegeleider, geswitched naar kinderopvang, maatschappelijk werk gaan studeren, gewerkt als ervaringsdeskundige, geswitched naar individuele begeleiding, bijna gesprongen naar een baan als social media manager en nu verzorgende, coach en trotse eigenaar van mijn online bedrijf. Ik heb altijd snel een baan en altijd iets wat me op dat moment dolblij maakt. Mijn inkomen groeit met iedere sprong die ik maak.

 

Mijn geheim? Een rotsvast vertrouwen dat de baan die jij wil al op jou wacht. 

Hoe doe je dat dan? Afstemming, durven dromen, doelen stellen, eerlijk en open jezelf zijn, je overtuigingen onderzoeken, niet opgeven, focus en een gezonde dosis lef.  Samen gaan we zes maanden aan de slag. We gaan aan het werk met wat jou in de weg zit maar ook praktische stappen zetten.

Ik zet je op je eigen benen. Jij krijgt de regie en mag de keuzes maken. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn want ik stel goede maar soms ook lastige vragen. Het vraagt van jou dat je in jezelf durft te kijken en ook ‘fouten’ durft te maken. We stappen uit het dromen en in de actie. Ik verwacht dan ook dat je echte stappen gaat zetten. Je gaat jezelf weer naar buiten brengen. Je trekt aan wat helemaal bij je past.

Zeg ja tegen je verlangens en ga ervoor!

Samen maken we deze weg overzichtelijk, dragelijk en zelfs simpel en leuk. Wij gaan het commitment aan om jouw verlangen te volgen. Daarin stellen we jouw ‘navigatie’ in, houden we het doel in beeld, durven we los te laten en zet je stap voor stap.

Wat krijg je:

 • Intake- en afsluitingesprek
 • 6 coachingsessies van een uur tot anderhalf uur
 • 5 Bars sessies
 • Mailcontact tijdens je traject

Praktische details:

 • Coaching vindt plaats in mijn praktijk in Grou (Friesland). Woon je ver weg dan is het op verzoek is het ook mogelijk online te coachen. Ik geloof in persoonlijk contact. Je komt één keer per maand in mijn praktijk en daarnaast maken we gebruik van skype.
 • Jouw investering in jezelf is €990,- Betaling in drie termijnen is mogelijk, de investering is dan €330,- per maand.

Stuur een email naar info@parelvanhetlicht.nl en kies voor jouw droombaan.