Je intuitie volgen

Jij bent senstief en hebt een sterke intuitie.  De momenten dat jij je gevoel durft te volgen gaan de dingen bijna als vanzelf. Het voelt licht en het maakt je blij.  Je raakt dat alleen steeds weer kwijt. Je bent makkelijk afgeleid door anderen, een beroep op je liefdevolle zorgershart, je drive en het dagelijks leven.

Je verlangt er naar om te lichter te leven. Het leven wat minder serieus nemen en het te vieren. In lijn met jezelf. Je voelt het verlangen om je vrij te kunnen verbinden met je doelen, de mensen die je lief hebt en jouw eigen groei. Zonder dat jij je daarin verliest.

  •  Je wil wel bij jezelf blijven en je focus vasthouden maar HOE? Als je voelt dat iemand om je heen hulp nodig heeft vergeet je jezelf en ben je bij de ander.
  • Jij wil je liefdevolle zelf zijn zonder dat je energie weg lekt door de dag heen.
  • Je bent nieuwsgierig naar hoe afstemmen je daarbij kan ondersteunen.

Daarom help ik jou graag op weg met de minicursus ‘in 5 weken liefdevol in lijn met jezelf’.

Hierin leer ik jou om steeds weer terug te komen bij jouw eigen waarheid en focus. Daardoor vlieg je steeds minder mee met anderen en de waan van de dag. Je voelt je krachtiger, weet duidelijker wat je wil en kan daar ook voor kiezen. Loslaten wordt makkelijker en je kan mee in je eigen flow. Je vindt een basis van vertrouwen in jezelf. Dan gaat alles zoveel makkelijker. Het is een prachtige en fijne basis om uit te leven als liefdevol, sensitief en krachtig mens.

 

Je krijgt:

– Het Werkboek ‘In 5 weken in lijn met jezelf’

5 Meditaties die je direct in contact met jezelf brengen.

– Bonus 1 Een gratis healing

Bonus 2 De digitale versie van mijn boek ‘Parel van het licht, moed en verlichting op je pad.’
Deze werkt als een kaartenset. Iedere dag kan je een bladzijde nummer kiezen en je ontvangt precies de boodschap die je op dat moment mag ontvangen.

Jouw investering in jezelf is €110,-

Ja! Ik wil iedere dag met liefdevolle focus in mijn leven staan