Margot

Ik ben Margot Peters. Sensitief, bewust en spiritueel. Samen met mijn man wonende in Grou, een prachtige plaats in Friesland.

De afgelopen jaren ben ik persoonlijk met veel plezier bezig geweest met het creeren van een leven dat bij me past en me gelukkig maakt. Ik ben mezelf een tijd verloren en heb mezelf hervonden en overwonnen. Door mezelf en mijn leven te beschouwen en waar nodig veranderingen aan te brengen, vier ik nu mijn leven. Op mijn weg heb ik ontdekt hoe belangrijk elementen als hoop, veiligheid, zelfvertrouwen, afstemmen op jezelf, dagelijkse actie, spiritualiteit, moed en bewustzijn voor me zijn. Ik heb mijn hooggevoeligheid van uitdaging kunnen buigen naar kracht. Daarnaast heb ik mijn spiritualiteit kunnen verbinden met mijn leven hier op aarde.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is de eigen regie over mijn leven op te pakken. Het leven hoeft me niet alleen maar te overkomen, ik kan kiezen hoe ik het leven wil sturen. Zelf de keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen in je leven geeft veel kracht en maakt zoveel meer mogelijk dan je zelf kan bedenken.
Toen ik kennis maakte met de wet van aantrekkingskracht en leren afstemmen vielen alle puzzelstukjes in elkaar.
Het was opeens logisch. Al jaren wat ik bezig met aantrekken wat me blij maakte maar nooit echt bewust. Nu kon ik het gaan gebruiken om bewust te gaan creeeren!
Sindsdien voelt mijn leven steeds lichter en vrijer. Ik focus niet langer op wat ik niet wil. Ik kies bewust om dat in mijn leven te brengen wat ik wel wil. Liefde, vriendschap, een bloeiend bedrijf, een liefdevolle band met engelen en gidsen, een groep gelijkgestemden om me heen. En, vooral heel veel vrijheid. Ruimte om de energie door mezelf te laten stromen. Te luisteren naar mijn zielsmissie en die iedere dag volgen.
Als sensitief mens breng ik graag veel tijd door in de natuur samen met mijn hond Yoshi. Ik ben graag de huisvrouw die het thuis gezellig maakt en houdt. Ik heb graag de flexibiliteit om spontaan op pad te gaan met mijn lieve man. Ik heb een enorme passie voor social media en communicatie. Met veel liefde deel ik mijn hart, mijn binnenwereld, dagelijks in mijn Facebookcommunity Parel van het licht en op Instagram. Door helemaal voor mijn eigen bedrijf te kiezen kan ik nu iedere dag mijn droomleven leven. Al deze dingen samen brengend en me vrij voelend.