Jezelf durven zijn

Jij verlangt met heel je hart naar een leven dat echt helemaal bij je past. Waarin jij bepaalt hoe je je tijd indeelt en met wie je je tijd door brengt. Je doet het werk waar je gelukkig van wordt en waar jij je thuis in voelt. Je volgt je eigen intuïtie en neemt de beslissingen die goed voelen. Je eigen ritme en je eigen hart durven volgen. Je verlangt naar de vrijheid, de vrede in jezelf en de vreugde en dankbaarheid die dit leven je geeft.

Gewoon volledig je eigen ritme kunnen volgen. Je wordt al blij van het idee. Je krijgt er energie van en alles gaat stromen.

Als ik met je in gesprek ga dan kan je me eigenlijk best wel vertellen wat je graag wil ervaren in je leven. Je hebt al een heleboel aan zelfontwikkeling gedaan. Zelfreflectie ben je niet vreemd van. Daardoor ben je heel bewust geworden van jezelf. Van wie je bent. Van je patronen en overtuigen. En van je kwaliteiten en uitdagingen.

Als je alleen bent en vrij bent om je eigen ding te doen voel je je heel happy.

Dan kom je in contact met andere mensen, en weet je niet meer waar je staat. Je gaat twijfelen… “Is dit van mij, is dit van een ouder, is dit een oud patroon?” Daardoor raak je afgeleid van wie je wil zijn. Van wie jij toch diep van binnen voelt dat jij bent.

Jouw grootste uitdaging is jezelf durven zijn. Steeds als je er heel dichtbij bent dan verlies je het weer.

Je zoekt je weg tussen hoofd en hart. Hoe sta ik vanuit mijn hart, met beide benen op de grond in mijn leven? Je bent iemand die heel veel kwaliteiten heeft en heel graag wil dienen. Maar je raakt jezelf ook regelmatig kwijt in wat je voor anderen wil betekenen. Daardoor waai je onbewust met alle winden mee. “Chips, weer mezelf verloren.” Als ik je zou vragen wat jouw volgende stappen voor jezelf zijn weet je het eigenlijk wel. Het is alleen doodeng om echt voor jezelf te kiezen.

Je wil niemand teleurstellen. Dus blijf je waar je bent en heb je het gevoel dat je vast zit.
Met je ziel onder je arm. Want je verlangt met heel je hart naar dat leven dat helemaal bij jou past.

Je bent er helemaal klaar mee. Het is jouw tijd. Tijd om jouw ruimte in te nemen. De keuzes te maken die jou blij maken. Voor niets anders te gaan dan wat jou gelukkig maakt. Maar HOE?

Mooi mens, vanuit eigen ervaring geloof ik dat alles mogelijk is. Ik groeide van een vrouw die geen idee had wie ze was, naar een vrouw die haar eigen leven creëert. Van intens bang en volgzaam naar iemand die haar eigen stappen zet. Van één grote chaos naar liefdevolle focus. Iedere dag weer. Afgestemd op haar intuïtie.

Daarmee heb ik inmiddels de mensen om me heen die helemaal bij me passen. Ik doe waar ik gelukkig van wordt en durf ik nog steeds te dromen.

Mijn geheim? Een rotsvast vertrouwen dat iedereen een leven verdient en kan creëren dat goed en thuis voelt.

Hoe doe je dat dan? Afstemming, durven dromen, doelen stellen, eerlijk en open jezelf zijn, je overtuigingen onderzoeken, niet opgeven, focus en een gezonde dosis lef.

Durf te kiezen voor jouw droomleven en gun jezelf jouw dappere stappen.

Samen gaan we zes maanden aan de slag. Ik zet je op je eigen benen. Jij krijgt de regie en mag de keuzes maken. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn want ik stel goede maar soms ook lastige vragen. Het vraagt van jou dat je in jezelf durft te kijken en ook ‘fouten’ durft te maken. We stappen uit het dromen en in de actie. Ik verwacht dan ook dat je echte stappen gaat zetten. Je gaat jezelf weer naar buiten brengen. Liefdevol kies je voor jezelf.

Zeg ja tegen je verlangens en ga ervoor!

Samen maken we deze weg overzichtelijk, dragelijk en zelfs leuk. Wij gaan het commitment aan om jouw verlangen te volgen. Daarin stellen we jouw ‘navigatie’ in, houden we het doel in beeld, durven we los te laten en zet je stap voor stap.

Wat krijg je:

  • Intake- en afsluitingsgesprek
  • 6 coachingsessies van een uur tot anderhalf uur
  • 5 Bars sessies
  • Mailcontact tijdens je traject

Praktische details:

  • Coaching vindt plaats in mijn praktijk in Grou (Friesland). Woon je ver weg dan is het op verzoek is het ook mogelijk online te coachen. Ik geloof in persoonlijk contact. Je komt één keer per maand in mijn praktijk en daarnaast maken we gebruik van skype.
  • Jouw investering in jezelf is €990,- Betaling in drie termijnen is mogelijk, de investering is dan €330,- per maand.
Ik heb het komende half jaar ruimte voor 4 dappere mensen die zichzelf willen durven zijn. Stuur een email naar info@parelvanhetlicht.nl voor een gratis en vrijblijvend ‘hart en flow consult’ om kennis te maken.