Margot

Ik ben Margot Peters. Sensitief, bewust en spiritueel. Samen met mijn man wonende in Grou, een prachtige plaats in Friesland.De afgelopen jaren ben ik persoonlijk met veel plezier bezig geweest met het creeren van een leven dat bij me past en me gelukkig maakt. Ik ben mezelf een tijd verloren en heb mezelf hervonden en overwonnen. Door mezelf en mijn leven te beschouwen en waar nodig veranderingen aan te brengen, vier ik nu mijn leven. Op mijn weg heb ik ontdekt hoe belangrijk elementen als hoop, veiligheid, zelfvertrouwen, afstemmen op jezelf, dagelijkse actie, spiritualiteit, moed en bewustzijn voor me zijn.

Iedere dag speel en oefen ik met mijn sensitiviteit, mijn enorme drive om mijn missie te leven en met mijn spiritualiteit. Zoek ik een weg om deel uit te maken van een maatschappij waar ik tevens een bijdrage aan wil zijn.Het belangrijkste wat ik heb geleerd is steeds weer een balans te zoeken tussen eigen regie en overgave.

Sindsdien voelt mijn leven steeds lichter en vrijer. Ik kies bewust om dat in mijn leven te brengen wat ik wel wil. Liefde, vriendschap, een bloeiend bedrijf, een liefdevolle band met engelen en gidsen, een groep gelijkgestemden om me heen. En, vooral heel veel vrijheid. Ruimte om de energie door mezelf te laten stromen. Te luisteren naar mijn zielsmissie en die iedere dag volgen.
Als sensitief mens breng ik graag veel tijd door in de natuur samen met mijn hond Yoshi. Ik ben graag de huisvrouw die het thuis gezellig maakt en houdt. Ik heb graag de flexibiliteit om spontaan op pad te gaan met mijn lieve man. Ik heb een enorme passie voor social media en communicatie. Met veel liefde deel ik mijn hart, mijn binnenwereld, dagelijks in mijn Facebookcommunity Parel van het licht en op Instagram. Door helemaal voor mijn eigen bedrijf te kiezen kan ik nu iedere dag mijn droomleven leven. Al deze dingen samen brengend en me vrij voelend.