Verbinding met gelijkgestemden

Hey bewuste, sensitieve, liefdevolle en krachtige vrouw,
Hier vind je dagelijks inspiratie op jouw levenspad. Hier word je steeds weer uitgenodigd om te verschuiven van meegaan met de dagelijkse gang van zaken, naar je eigen flow en geluk creeren. Je blijft makkelijker bij jezelf, ruimt op wat in de weg staat en stroomt zoveel makkelijker door je leven. Ontdek wat er mogelijk is als jij durft te leven vanuit jezelf. Van harte welkom πŸ˜€πŸ˜πŸ’ƒπŸ‘£πŸŒΈπŸ’«πŸ”₯🌈

 

Je wiebelt soms zo heen en weer

Jij hebt ontdekt dat je een sensitief mens bent. Je voelt mensen, situaties en energieen feilloos aan. Het is je grootste kracht….. en je grootste valkuil. Voordat je het weet ben je weer eens met de energie van een ander mee gevlogen. Of je bent iets leuks tegen gekomen dat je meesleurde en je doelen vergeten. Vaak ben je jezelf alweer meerdere stappen voorbij voordat je je hier pas bewust van bent.

Jij wil je sensitiviteit gebruiken als je kracht

Jij voelt dat jouw sensitiviteit een enorme kracht is. Je hebt het altijd ingezet om mensen te helpen. Om mensen aan te voelen, met ze mee te kunnen lopen en ze te geven wat ze nodig hebben. Dit doe je van nature, en eigenlijk vaak onbewust. Nu ben je klaar om het ook te gebruiken om dat even te creeren waar je naar verlangt. Om geven en nemen in balans te brengen.

Je voelt ergens dat spiritualiteit belangrijk is in je leven.

Misschien maak je er net kennis mee en misschien heb je jij je hier al jaren in verdiept. Je voelt dat hier de sleutel ligt voor het creeren van je nieuwe leven. Van je nieuwe jij. Maar hoe doe je dat? Je zwiebelt regelmatig tussen hoofd en hart. Je hebt het gevoel te moeten kiezen tussen die twee. Toch voelt dat niet goed. Je bent gek op beide en je weet dat beiden je dienen. Hoe verbindt je die twee?

Je zoekt gelijkgestemden in de wereld net zo sensitief, positief en liefdevol kiezen te ervaren als jij

Jij kijkt anders naar deze wereld dan de meeste mensen. Je neemt meer waar, kijkt door dingen heen, zoekt altijd het positieve en kiest om steeds weer liefdevol in het leven te staan. De wereld om je heen ziet je daardoor wel eens als naief, een zweever, een idealist of gewoon weg anders. Maar jij weet dat je het goed voelt! Je zoekt mensen die ook op deze manier naar de wereld kijken. Je zoekt een plek waar ruimte is voor jou. Waarin jij helemaal kan zijn wie je bent zodat je iedere keer weer de moed en kracht vind om altijd jezelf te zijn. Ook in die wereld die jou niet altijd lijkt te begrijpen.

Je verlangen naar een vrij en liefdevol leven is zo groot.

light

Ik ben Margot.De afgelopen 5 jaren heb ik gezocht naar een leven waarin spiritualiteit, het leven naar mijn missie, flow, mijn innerlijke leiding volgen, praktisch in deze wereld staan en pionier zijn, hand in hand konden gaan. En wat is het een zoektocht geweest! Het is een tijd van vele veranderingen en bewuste keuzes geweest. Ik ben met alle winden meegewaaid. Ik heb vaak te hard gewerkt omdat ik niet goed de balans kon vinden tussen vasthouden en loslaten. Ik ben mezelf vaak vergeten doordat ik de balans tussen geven en ontvangen verloor.

In die vijf jaren heb ik met vallen en opstaan geleerd wat wel werkt. Welke tools mij helpen het leven te leiden dat mij zo gelukkig maakt. Ik heb het leven gecreeerd waarin ik me vrij voel. Vrij om mezelf te zijn, mijn eigen keuzes te maken, mijn boodschap de wereld in te brengen,Β  ruimte voor mezelf te maken,genieten van mijn vrijheid, zonder schuldgevoel. Vrij om met heel mijn hart mijn passie te volgen en een bedrijf neer te zetten op geheel mijn eigen manier.

Ik zie nu een heleboel mensen β€˜maar wat doen’ en dat is niet de manier om het leven te creeren dat jou blij maakt.Β 

Je hebt een ijzersterke intuitie. Jij weet eigenlijk wel welke stappen goed voelen. Je bent alleen bang om het te volgen. Om jezelf toestemming te geven je eigen weg te kiezen. Daarmee mensen misschien wel teleur te stellen. Egoistische en eigenwijs durven zijn.

Ik leer je om steeds weer contact te leggen met jouw innerlijke bron van vertrouwen, rust en oplossingen. Die plek in jezelf waar je het overzicht hebt, waar je helder weet wat je wil en beslissingen durft te maken.

En wat scheelt dat een frustratie!

Je voelt je helderder. Je zelfvertrouwen groeit. Jouw sensitiviteit is iedere dag meer je kracht en minder een uitdaging. Je hebt het gevoel dat het moois dat in jou zit er eindelijk uit kan komen. Want jij creeert je eigen veiligheid. Waardoor je kan zijn wie jij bent.

Ik ga je geen gouden bergen beloven. Jij zal de kennis, liefde en wijsheid die ik deel moeten gaan toepassen. Afstemmen op hoe het voor jou werkt en daar voor kiezen. Iedere dag weer. Ook als je daarvoor door lastige overtuigingen heen moet. Leven vanuit je hart is een leefstijl, niet een snelle oplossing.

Zeg ja tegen je verlangens, ga ervoor en stap in deze bijzondere online community!

Praktische details

  • Je stapt voor een jaar in de online community Creatie vanuit je bron.
  • Het jaar start op het moment dat jij in de community stapt.
  • Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep en tot alle kennis, informatie, programma’s die ik daarin biedt. Afstemmen, werken met de engelen en gidsen, geven en ontvangen, je innerlijke leiding volgen, zijn een aantal onderwerpen die dit jaar voorbij zullen komen.Β  Je hebt hier toegang toe zolang jij in de community zit. Je kan heerlijk in je eigen tempo door alles heen.
  • Jouw investering in jezelf is €396,- per jaar, of €33,- per maand. Een liefdevolle investering voor een jaar waarin je diep in verbinding bent met jezelf.

Deze bijzondere licht community gaat slecht 2 keer per jaar open voor nieuwe leden. Wil jij een berichtje als je weer kan instappen?
Stuur dan een mailtje naar info@parelvanhetlicht.nl